The Chapel, Abbey Place, Faversham

IMAG0356At the back of the Chapel Abbey Place, we designed a light and airy three bedroom house with a large studio mezzanine.  The house replicates the old Sunday school building on the outside but inside it has a totally contemporary design. From the front door, the entrance lobby leads into the kitchen, dining room and double height living room.  Fully glazed, folding doors open onto the secluded courtyard garden, which has been paved in sandstone with a surrounding raised bed.

A corridor from the front lobby leads to two good sized double bedrooms and the master suite with a large built-in wardrobe and en-suite bathroom.  A further family bathroom completes the accommodation downstairs.

Upstairs is a mezzanine studio area which has views toward Faversham Creek and a balcony overlooking the living room with views across Abbey Fields to the south east.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s