High View Avenue, Grays

Our client has a garage to the side of their house and a conservatory at the rear.  They needed a workshop/garage, which was truly warm enough to work in, and a small office attached to it, from which to run their gas measurement tool making business.  The existing conservatory at the rear of the house is also close to the end of its useful life.

The solution we agreed on provides a self-contained workshop and office, with a small cloakroom/shower room accessed from a new conservatory which extends a little bit further than the existing.  The rear wall of the conservatory comprises full height sliding folding doors, allowing the inside to open fully to the outside. There is also a small covered veranda which faces south west and will provide a quiet place to sit and watch the sunset on a summers evening.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s