Sea View Road, Herne Bay

20130114_134013 Our clients in Herne Bay wanted to exploit the sea view to the rear from their new house by converting the roofspace and creating a balcony at that level and they also needed to update the existing building.  We devised a scheme which enables light to flood down the staircase right to the ground floor and create a wide balcony at roof level with stunning views toward Reculver, without needing planning permission.

The scheme also involves rearranging one side of the house to create a new large kitchen, as well as opening up the staircase to create a sense of space and bring light into the hallway. General refurbishment was also needed to upgrade the existing house and to improve the fire safety standards necessary to prepare it for the loft conversion.

WORK IN PROGRESS

by Steve Moore Carpentry & Building Contractors

WP_20140307_016 WP_20140307_013WP_20140307_007  WP_20140307_004

THE FINISHED BUILDING

  WP_20130725_011

WP_20130725_008WP_20130725_006

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s