Family Room Extension & Alterations, Canterbury

Our clients in Canterbury wanted to create extra family space for their growing family. This house is on an odd shaped plot, and filled in side return with a new rear extension to create a stunning new family kitchen-dining room that connects to the garden. It also created a practical new shower room and utility room in the darkest part of the plan. Located in a Conservation Area, the clients wanted a modern design that complimented their existing Victorian terrace. Traditional brickwork and parapet walls but with modern form, doors and windows bring light and space.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s