Open plan rear extension in Whitstable

Our clients in Whitstable wanted to do away with their conservatory and separate dining room, and create an open plan Kitchen-dining room that functioned as a practical family space. The bifold corner doors create a stunning open effect onto the garden, and this coupled with the vaulted ceiling and large rooflights result in a bright and open room, perfect for family life.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s